Γίνε Φίλος του Ιδρύματος

Σήμερα, απευθυνόμαστε στον καθένα από εσάς που γνωρίζει, περισσότερο ή λιγότερο, το έργο μας και ζητούμε την υποστήριξή του. Οι ευρηματικές αλλά και ρεαλιστικές ιδέες σας για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων του Ιδρύματος θα ενισχύσουν την εργαλειοθήκη μας. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο η Φιλία με το ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ να είναι μια σχέση ζωής, σας καλούμε να ακολουθήσετε την παρεμβατική δράση μας και την καρποφόρα προσφορά μας στα δρώμενα της Μεσσηνίας και όχι μόνο.

Γίνετε μέλος της κοινότητας των Φίλων του ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ και μοιραστείτε μαζί μας τις προτάσεις σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος.

Με την εγγραφή σας στο δίκτυο των Φίλων του ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, στηρίζετε το έργο μας, ενημερώνεστε τακτικά για τις δράσεις μας και αν το επιθυμείτε, συμμετέχετε σ’ αυτές.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στην υποκατηγορία «Φόρμα Φίλων του Ιδρύματος» και μοιραστείτε το όραμά μας. Η ηθική συμπαράσταση από μέρους σας μας δίνει ελπίδα αλλά και βεβαιότητα για την πραγμάτωση των στόχων μας.

Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε το δίκτυο Φίλων προτείνοντας σε φίλους σας να συμμετάσχουν.