«ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ CUP 2015» Ιστιοπλοϊκό Διήμερο Στο Μεσσηνιακό Κόλπο

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος ( Ι.Ο.Ν.Ε. ) υπό την αιγίδα του Μανιατακείου Ιδρύματος διοργάνωσε ιστιοπλοϊκό διήμερο ανοικτής θαλάσσης στο Μεσσηνιακό Κόλπο με την επωνυμία «ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ CUP 2015» το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο με αφετηρία την Καλαμάτα και τερματισμό στην Κορώνη. Την Κυριακή, στη δεύτερη ιστιοδρομία τα σκάφη ξεκίνησαν από την Κορώνη και τερμάτισαν στην Καλαμάτα.

Κατά την πρώτη ιστιοδρομία, με πολύ ευνοϊκό άνεμο τα σκάφη τερμάτισαν στην φιλόξενη Κορώνη όπου τους περίμενε μια πανέμορφη βραδιά που είχε οργανώσει το Μανιατάκειον Ίδρυμα. Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρης και Ελένη Μανιατάκη οικοδεσπότες της βραδιάς, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πύλου – Νέστορος κα Πελαγία Λευτάκη και η Λιμενάρχης Κορώνης κα Κανέλλα Κουρέτα έκαναν τις βραβεύσεις και τις απονομές στα πληρώματα των σκαφών.

Στο αγωνιστικό σκέλος την πρώτη θέση κατέλαβε το σκάφος «ΣΟΦΙΑ Κ» με κυβερνήτη τον ιστιοπλόο Θανάση Κωστολιά και πλήρωμα τον Κοσμά Κανελλόπουλο και Γιάννη Γεωργούλη.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το σκάφος «Μακεδών» με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαντέ και πλήρωμα τον Κώστα Πεχλιβάνη και Θανάση Κίρκο. Την τρίτη θέση πήρε το σκάφος «ALTER EGO» με κυβερνήτη τον Δημήτρη Τσακανίκο και πλήρωμα τον Θανάση Νακόπουλο και Μιχάλη Λιόκουρα.

Φωτογραφίες

--
--
--
--