«Οδός Ονείρων» στον Προαύλιο Χώρο του Ιερού Προσκυνήματος «Παναγίας Ελεήστριας» στην Κορώνη

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Την Κυριακή 20 Αυγούστου και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Οδός Ονείρων» στον προαύλιο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος «Παναγίας Ελεήστριας» στην Κορώνη. Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης, το Μανιατάκειον Ίδρυμα και ο Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρίας Κάλλας».

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική στο οποίο συμμετέχουν η σοπράνο Μαρία Τσώνη, ο κιθαρίστας Ηλίας Κολλινιάτης και η πιανίστα Αικατερίνη Αδαμοπούλου.

Το Μανιατάκειον Ίδρυμα για 6η συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης, στηρίζοντας τις ποιοτικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ενθάρρυνση του διαλόγου με πολιτιστικούς φορείς που προάγουν την καλλιτεχνική έκφραση μέσω της δημιουργίας.

6 χρόνια μετά τη σύστασή του το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης έχει γίνει θεσμός και πόλος πνευματικής κινητοποίησης και υλοποίησης συνεχών πολιτιστικών παρεμβάσεων στην τοπική κοινωνία και το Μανιατάκειον Ίδρυμα συνδράμει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που έχουν επίκεντρο τους πολίτες και την παραγωγή υψηλής ποιότητας πολιτιστικών αγαθών σε όλες τις μορφές τέχνης.